Over Planthunter.nl

Onderdeel van Van Tiel Tuinen

Ruim 20 jaar ervaring met de opkweek van tuinplanten. Van Tiel Tuinen vof levert  al jaren een selectie aan buitenplanten deze vind je in onze webshop voor zowel particulier als hovenier.

Wij hebben hierin een selectie gemaakt, er zijn meer dan 24.000 kruidachtige planten om keuze stress te voorkomen hebben wij de goede planten in ons assortiment opgenomen deze doen het goed in de Nederlandse tuin en zijn vaak ruim voldoende leverbaar.

Leveringsnormen:

  • 100% Topkwaliteit.
  • 100% Soort echt.
  • +/-4 dagen levertijd met groenbezorgen.

Wij staan voor je klaar met advies en informatie!

Via Whatsap
Rob 06-30335455

 

Email adres
rob@vantieltuinen.nl

 

Adres
Geen planten op dit adres.
Alleen op afspraak afhalen!
Muntmeester 471
5406BJ Uden.
Nederland.

 

78750113 kvk

Kwaliteit

Wij staan geregistreerd bij KCB Kwaliteits Controle Bureau voor handelen in plantaardig materiaal en het verbeteren van de traceerbaarheid van alle planten. Wij zijn een Europees bedrijf dat handelt in plantaardig materiaal en hebben hiervoor ook een fytosanitair registratienummer.
Alle planten welke door ons verkocht worden. Worden opgenomen in een database gekoppeld aan het plantenpaspoort en leveranciers deze verzameling van verplichte informatie is bij ons gedocumenteerd om de identiteit en herkomst van de zending te kunnen traceren indien dat nodig is.
KCB-nummer 1000368
Fytosanitair NL-698769236