Zendingen en retourzendingen

Dubbele Groene verzending van uw pakket

Een paar jaar geleden kwamen Ruud en Thijs bij ons op de koffie met hun boodschap hoe mooi zou het zijn als je Groen bezorgd met Groenbezorgen. Met hun koeriers bedrijf Groenbezorgen. Maken ze direct verschil, lokaal, landelijk en internationaal. Want één fietskoerier vervangt vaak meerdere bestelbussen. Zo dragen we samen bij aan onze missie: minder auto's binnen de bebouwde kom voor een schoner milieu en prettiger straatbeeld.

De kosten voor verzenden zijn 9,95 euro. 

Op Maandag en Woensdag na18 uur printen wij verzendlabels voor de bestellingen deze worden op de dag erna ingepakt en verzonden met groenbezorgen op Op Dinsdag en Donderdag. De levering is vaak de dag erna hiervoor ontvangt u een track and trace code.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.