Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Selections

Selections

Categorieën

Categorieën

Grootte

Grootte

Kleur

Kleur

Composition

Composition

Property

Property

Merk

Merk

Gewicht

Gewicht

 • 0 kg - 0,3 kg

Dimension

Dimension

Paper Type

Paper Type

Home

Subcategorieën

 • Schaduw planten

  Schaduwplanten zijn planten die gedijen in omgevingen met weinig direct zonlicht. Ze hebben aangepaste eigenschappen ontwikkeld om te overleven in de schaduwrijke omstandigheden, zoals grote bladeren om meer licht op te vangen, lage groeivormen om efficiënter gebruik te maken van het beschikbare licht, en tolerantie voor vochtige grond. Deze planten zijn ideaal voor het decoreren van schaduwrijke hoeken in tuinen waar weinig natuurlijk licht binnenvalt.

 • Vasteplanten

  Vaste planten zijn planten die jaar na jaar terugkeren en niet hoeven te worden vervangen zoals eenjarige planten dat wel vereisen. Ze overleven de winter door ondergronds te overwinteren, waarbij ze vaak hun energie opslaan in wortels, knollen of wortelstokken. Vaste planten zijn geliefd vanwege hun duurzaamheid en het gemak waarmee ze in de tuin kunnen worden gekweekt. Ze bieden een breed scala aan kleuren, vormen en texturen en kunnen worden gebruikt om borders, perken en tuinen te verfraaien. Bovendien zijn ze vaak relatief onderhoudsarm, wat hen populair maakt bij tuin liefhebbers van alle niveaus.

 • Bodembedekkers

  Bodembedekkers zijn planten die laag bij de grond groeien en zich verspreiden om de bodem te bedekken. Ze worden vaak gebruikt in tuinen om kale grond te bedekken en zo onkruidgroei te onderdrukken. Bodembedekkers kunnen diverse vormen aannemen, waaronder kruipende planten, siergrassen en vasteplanten. Ze bieden niet alleen een mooie sierwaarde, maar helpen ook bij het vasthouden van vocht in de grond.

 • Siergrassen

  Siergrassen zijn planten die voornamelijk worden gebruikt vanwege hun decoratieve waarde in tuinen. Ze worden gewaardeerd om hun sierlijke en vaak delicate uitstraling, variërend van zachte pluimen tot fijne, wuivende bladeren. Siergrassen komen voor in een breed scala aan vormen, texturen en hoogtes, waardoor ze veelzijdig toepasbaar zijn in tuinen. Ze kunnen worden gebruikt als accentplanten, om contrast toe te voegen aan bloembedden of als bodembedekkers. Daarnaast bieden siergrassen ook ecologische voordelen, zoals het aantrekken van vogels. Met hun aantrekkelijke uiterlijk en eenvoudig onderhoud zijn siergrassen populair in diverse tuinstijlen.

Actieve filters