search

Heuchera sanguinea 'Leuchtkafer' purpurklokje

€1.35
Tax included
Bloemkleur:Rood,
Bloeitijd:juni-augustus,
Hoogte: 50cm.
Quantity

De nederlandse naam is Purperklokje, familie van de Saxifragaceae. De bloemkleur is rood en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van Heuchera sanguinea 'Leuchtkafer' is ca. 50 cm. Heuchera sanguinea 'Leuchtkafer' is winter hard verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (12 st. per m2.).

Heuchera sanguinea 'Leuchtkafer' is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Heuchera sanguinea 'Leuchtkafer' is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Is van oorsprong een 'weideplant' en daarom vooral geschikt voor wat zwaardere bodemtypen en zo nu en dan vochtige grond. Heuchera sanguinea 'Leuchtkafer' is dan ook vaak goed te combineren met 'bosrandplanten'. Woekert niet of nauwelijks.

Heuchera sanguinea 'Leuchtkafer' wordt in een p9 pot geleverd dit is een vierkante pot van 9x9cm. per 12 stuks incl. bemesting. 12 stuks Heuchera sanguinea 'Leuchtkafer' per m2. 

Benieuwd van hoe Heuchera sanguinea 'Leuchtkafer' er op onze kwekerij bij staan en wat u krijgt bekijk dan onze product film van Heuchera sanguinea 'Leuchtkafer'.

Heuchera Leuchtkafer Youtube film

CC283

Data sheet

Bladkleur:
Groen.
Hoogte:
Tussen 25 & 50 cm.
Wintergroen:
Ja
Plantafstand:
11 stuks per m2. 30 cm uit elkaar.
Potmaat:
P9. 9x9cm vierkantepot 0,5liter.
Bloeitijd
Augustus
Juli
Juni
Rood.
Plantengroep
Vasteplanten
Groeiwijze
Bodembedekkend
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.