search

Coreopsis verticilata 'Moonbeam' Meisjesogen

€1.50
Tax included

Bloemkleur: Geel,

Bloeitijd: Juli - September,

Hoogte: 25-50cm.

10 planten per m2

Quantity

De nederlandse naam is Meisjesogen, familie van de Asteraceae. De bloemkleur van Coreopsis verticilata 'Moonbeam' is lichtgeel en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van Coreopsis verticilata 'Moonbeam' is ca. 50 cm. is zeer winterhard. De geadviseerde plantafstand door van Tiel tuinen is 33 cm. (9 st. per m2.).

Coreopsis verticilata 'Moonbeam'is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Coreopsis verticilata 'Moonbeam' kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Coreopsis verticilata 'Moonbeam' heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Coreopsis verticilata 'Moonbeam' wordt in een p9 pot geleverd dit is een vierkante pot van 9x9cm.

Benieuwd van hoe Coreopsis verticilata 'Moonbeam' er op onze kwekerij bij staan en wat u krijgt bekijk dan onze product film van Coreopsis verticilata 'Moonbeam'.

Productfilm op Youtube

EE246

Data sheet

Bloeitijd
Yellow
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.